Knowledge Docs.

Met Knowledge Docs kunt u gemakkelijk en modern uw documenten bij houden, start snel en simpel met een vanzelfsprekende interface en een veelzijdig pakket van features. Of u nu een Kennisbank, een Databank of website wenst, Knowledge Docs kan het.

panorama

Uw eigen look en feel

Uw bedrijf is uniek en heeft een eigen identiteit. Met Knowledge Docs kunt u deze volledig overnemen. Pas de look & feel van uw Kennisbank volledig naar uw wens aan.

supervised_user_circle

Multi User

Meerdere auteurs? Met Knowledge Docs kunt u iedere medewerker een eigen account geven, gemakkelijk via de backend.

fingerprint

Veilig

Knowledge Docs is voorzien van de laatste beveiligingen van de markt, zo krijgt u ook een gratis SSL certificaat met SHA256 encryptie.

escapedb.nl

Bepaal uw eigen huisstijl

Knowledge docs heeft meerdere functionaliteiten om uw eigen huis stijl toe te passen, zo kunt u middels de CSS editor volledig de kleuren en opmaak van uw website wijzigen. Ook ondersteund Knowledge Docs meerdere thema's alleen in een template heeft u keuzes uit 5 verschillende stijlen en meer volgen!

Knowledge Docs - Nu - Bestellen?

Bestel Knowledge Docs nu en profiteer direct

Geavanceerde Tags

Met de tags in Knowledge Docs kunt u gemakkelijk de prioriteiten van uw documenten aanpassen. Als u bijvoorbeeld een nieuwsartikel of een informatie artikel met een gelijke tag boven aan wenst kunt u gemakkelijk een prioriteit toevoegen waardoor deze hoger in de zoekresultaten terug komt.
escapedb.nl

Wat vinden anderen van Knowledge Docs?